Feel the Sound

fb-feel-the-sound
La proposta 

El so pot esdevenir una porta per a sanar comunicacions incompletes, no expressades, que es dipositen al cos generant malestars o desconnexions tant físiques com psicològiques. Des d’una perspectiva iòguica aprofundirem en l’ús del so per a contactar amb una altra dimensió de nosaltres mateixos.

Els continguts de les sessions

14/5 Naad Yoga. Assentant les bases
11/6 Cantar escoltant
9/7 Meditacions per la pulsació i el ritme.
24/9 La sensibilitat del Raag
15/10 Treballem sobre un shabad
12/11 Treballem sobre un mantra
17/12 Naad Yoga Kirtan
Metodologia 
Les sessions de treball són ade 4 hores amb una pausa intermitja. Cal disposar d’un ampli temps per tal de poder aprofundir en la pràctica meditativa doncs és necessari un treball vivencial.
Material imprescindible

Per poder desenvoupar la pràctica és necessari disposar d’algun mitjà tecnològic que permeti reproduir les pistes d’audio així com treballar amb tampura electrònica i tabla. Pot ser un telèfon mòbil, una tablet, un portàtil, etc.  Hi ha diversos programes d’entre els quals escollir:

ITabalPro . Sens dubte aquesta és la millor opció en relació a les opcions de l’aplicació. És de pagament i només està disponibles per aplicacions IOS.

ITablaproLite . Té menys aplicacions que l’anterior però és gratuïta. També només està disponible per a dispositius IOS.

Riyazstudio . És una bona opció si no disposeu de cap aparell IOS. És gratuït.

riyaz studio

One thought on “Feel the Sound

  1. Retroenllaç: Afinant-nos en la melodia de l’existència | BeSound – Naad Yoga

Els comentaris estan tancats.