Créixer cantant / guitarres

3.jpg

Duem un so molt autèntic dins. Un so que només se sap cadascú, una música de les emocions que s’explica millor amb notes, pulsació i ritme que no pas amb paraules. Un so que podem fer créixer més i més jugant amb el so i el silenci.

Créixer cantant guitarres vol dir moltes coses, tantes com maneres i intencions hi hagi de cantar, tocar i tant com hi hagi per créixer. El que està clar és que l’expressió hi tindrà un paper clau. I la veu – tant lligada a l’essència de cadascú de nosaltres – és l’element que obre la oportunitat de créixer escoltant (incorporant noves idees i reflexionant), respirant (agafant aire pel segünet moviment), afinant (ajustant-me al que vull, al que sóc), agafant el pols al ritme (creant estructures per l’odre i la proporció), assaborint l’emoció de les melodies pròpies de cada moment.

Aquesta proposta ha d’oferir eines que puguin ser utilitzades amb creativitat. Compartirem idees sobre com podem treballar amb el nostre interior considerant el potencial creatiu i les estructures que el faciliten des d’una perspectiva iòguica incorporant un instrument musical – en aquest cas la guitarra –  per  posar en pràctica la coordinació i la sincronia . La respiració, el cant, la percussió, i les visualitzacions juntament amb la pràctica de l’instrument ens oferiran un seguit d’experiències que ja formaran part del nostre vagatge personal.

Progrma disponible a:

  • Vilobí D’Onyar . Els divendres d’octubre a juny als Barracons de l’Ajuntament  (de 18:45 a 20:15h). Preu: 35€/mes. Inscriu-te aquí .
Anuncis