Els sons de l’ànima

Els sons de l'ànima

Complex Heaven – Brian Eno

El so és cosa de, com a mínim, dos. Quan el músic toca la corda d’un instrument, la seva vibració produeix un so. Hi ha un impacte que requereix de dos components: unes cordes i uns dits en acció. Igual passa en la natura: una fulla i el vent, unes pedres i un riu.

Però hi ha un so que ve d’un altre lloc. És un so que és per ell mateix i que no necessita d’aquests dos actors. És un so lliure de fricció, és un so que és dins teu i que es fa audible quan has perdut les paraules, quan la ment és més plana. És la ressonància de l’existir. És quan descobreixes que tota la creació està vibrant amb tu.

Aquesta és la dimensió sonora en la qual volem aprofundir a través de les sessions setmanals de meditació sonora.

Sessions setmanals

L’objectiu principal d’aquests espais setmanals és el d’establir la connexió amb la pròpia vibració interna. Descobrirem el camí que ens duu a aquest espai silenciosament viu mitjançant  tècniques específiques centrades en l’audició, l’afinació i el ritme incorporant la respiració, el cant i el moviment.

Aquestes sessions s’inspiren en els enseyaments del Professor Surinder Singh, un gran Mestre del so, excepcional músic i compositor que va fundar la Raj Academy amb l’objectiu d’expandir el coneixement d’aquest tantra sonor.

Consulta els horaris disponibles enviant un correu a besound.laura@gmail.com .

Anuncis