Encenent l’ànima, il·luminant la ment

1

Sóc en el món amb 5 sentits. Amb ells escolto, degusto, observo, contacto i flairo el que m’envolta. Però què passaria si descobrís en mi uns altres 5 sentits que m’inflament la ment  i que, sense saber-ho, condicionen altament la meva manera de viure? I què passaria si després d’observar-los pugués ajustar-los cantant?

Amb aquest taller volem convidar-te a posar el focus  en la ment. Volem conèixer-la i descobrir com relacionar-nos-hi d’una manera sana mitjançant la respiració, el cant i l’audició en una proposta de meditació sonora.

Per aquest motiu el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre tindrem la oportunitat de gaudir respirant, cantant, i sentint a Brunyola, a Cant Font i al seu preciós entorn natural.

Objectius

  • Contactar amb  el propi interior i explorar-lo considerant els sentits interns i externs
  • Experimentar amb l’expessió sonora com a tècnica per a l’autoregulació

Programa

ACOLLIDA

Benvinguda i presentació del taller. 

Sintonització. Contactant amb l’ara considerant els nostres sentits interns i externs.

PAUSA 

La música de les emocions. Hi ha expressions melòdiques que poden ajudar-nos a equilibrar els desajustos interns. Cantant aquets antics cants sagrats ajudem a la nostra ment a transitar un sentiment sense aferrar-nos-hi deixant que l’ànima ens guii. Per aconseguir-ho cal treballar :

  • El Raag, el so de les emocions. Descobrirem com funcionen aquests arquetips sonors treballant sobre un Raag en concret analitzant la seva composició.

DINAR – PAUSA

  • El Taal, el batec de l’estructura. Les emocions circulen amb major fluïdesa guiades pel ritme. Descobrirem com funciona i quin és el seu paper.

Preparació del kirtan. Crear un espai acollidor per posar en pràctica el treball reatizat durant tot el dia.

SOPAR

Kirtan nocturn. Encenent l’ànima., il·luminant la ment. Cant de mantres i shabats posant en pràctica el treball realitzat durant la jornada utilitzant els instruments dels Gurus Sikhs

BONA NIT

BON DIA

Sadhana   –   Naad Yoga. Pràctica de respiració, exercici físic i cant pròpia d’aquesta disciplina iòguica.

ESMORZAR

Treball de síntesi. Treball d’integració personal sobre els diversos aspectes que s’han presentat durant el cap de setmana.

DINAR

Comiat

Inscriu-te al taller Encenent l’ànima

El preu per tot el cap de setmana és de 90€  i inclou formació, allotjament i dietes.

Pots inscriure-t’hi aquí fins dissabte 7 d’octubre. Les places limitades

 

Anuncis