Naad Yoga en família

2 El Naad Yoga és la ciència de l’expressió, de la comunicació sincera i profunda, és el diàleg des de l’emoció. A través del kirtan, cant meditatiu, a Índia les famílies troben aquest espai de compartir l’expressió del que l’ànima canta. Fer música plegats obre la porta al compartir, a la trobada, a la vibració i respiració compartida, a la Unitat.

En la nostra quotidianitat hem de poder construir espais d’unitat, de ioga, a casa si ho desitgem. Aconseguir aquests espais em sembla que no passa per reproduir un model tipificat de “sessió de ioga” en el que immediatament despleguem les estores, sinó, més aviat, posant en valor els talents, les habilitats, les oportunitats dels que disposa cada família i construir des d’aquesta comoditat l’espai de trobada. No volem treballar des del ritual, no volem obrir les estores i posar-nos-hi quiets al damunt si això resulta el més poc natural del món. Diem sí a les accions que ens porten – des de la disciplina natural – a participar d’aquest espai d’Unitat.

Cantant, explicant històries, pintant, ballant, passejant, … Obrint espais d’autèntica comunicació que permetin sincronitzar-nos, funcionar a la una mentre gaudim d’aquest temps compartit. L’objectiu principal doncs és ajudar a les famílies a construir una dinàmica de ioga que sigui una expressió d’ells mateixos, dels seus propis interessos, sense forçar res, respectant la seva pròpia dinàmica.

Les sessions de treball

La música serà un element que ens ajudarà a focalitzar en un aspecte determinat, a comprendre’l, a relacionar-nos-hi. D’altra banda, serà només l’excusa per iniciar un treball d’experimentació, en el qual, mica en mica, seran les mateixes famílies que aprendran a nodrir de propostes el seu espai de ioga. Així que posem-nos en el camí de ser creatius, el camí de deixar-nos somiar una mica i confiar en què sí som capaços d’alimentar aquests espais amb les nostres pròpies idees.

En aquests espais de torbadadisposem d’una hora per anar descobrint-nos, juntament amb el suport de les altres famílies, en aquest espai de comunicació.

10464386_1615209052059486_2354040455766330635_n

A qui s’adreça proposta?

Treballarem amb un màxim de 7 famílies, compartint i buscant la nostra forma única i particular d’estar en  ioga, a casa, amb els que formem aquesta unitat.

Conèixer més la proposta:

Les famílies que hi estiguin interessades i vulguin conèixer més detalls de la proposta poden posar-se en contacte amb BeSound a través de besound.laura@gmail.com.

Proposta disponible a

Centre Cívic de Sils (Sils) – Cada divendres a partir del 21 d’octubre i fins el 23 de desembre – Tota la informació sobre la inscripció aquí.

Shunia Yoga Maresme (Mataró) – Primer dissabte de cada més. Coneix els detalls d’inscripció aquí

Anuncis