Naad yoga

27935351_10215490556962913_103790913_nNosaltres, les pedres, els arbres, l’aigua, la llum i el color… tota l’existència és so i tots vibrem plegats en una orquestra universal perfectament harmonitzada. Tots formem part d’aquesta obra mestra que només una intel·ligència superior pot ordenar en una melodía global: la melodía de l’existència.

Naad yoga és un camí cap a l’experimentació de la vibració essencial que és la font de tot. Les tècniques meditatives que proposa la ciència del Naad yoga se centren justament en aconseguir la unitat dins nostre per restablir l’equilibri i harmonia. Quan som capaços d’unir cos, ment i ànima podem aconseguir el nostre propòsit d’una manera conscient, sana i feliç. El Naad yoga implica escoltar i ser sensibles a les variacions subtils del so que afecten les emocions i el cos físic. Una vegada l’ànima ha ressonat en la essència de l’ésser aquesta recorda com ser feliç i allibera el cos d’afligiments i tensions aportant-li salut.

La tradició musical Sikh, iniciada per Guru Nanak, proposa una forma altament perfeccionada de Naad Ioga evocant estats emocionals diferents a través de cada Raag que empra una combinació específica de notes i normes per suscitar un humor característic a l’oient.

A través de l’estudi i pràctica dels secrets del so, de la posició de la llengua en la pronunciació de mantres, a través de la capacitat i del poder de l’escolta i també del silenci com a puntualització de l’emoció, el Naad yoga aconsegueix unir el nostre sistema yantra – tantra – mantra per a la sanació i l’elevació de la consciencia.

 

Informació detallada a www.naadyogacouncil.com 

Enllaços relacionats: Feel the Sound

Un pensament sobre “Naad yoga

  1. Retroenllaç: BeSound presentarà el taller de ioga en família al festivalet Agambar+ | BeSound

Els comentaris estan tancats.