Sessions setmanals

Naad YogaMeditació en el soLa proposta de treball de BeSound se centra en 3 elements:

1. L’establiment de la connexió a través de l’escolta. Hi ha una altra forma d’audició menys quotidiana, més específica i intencionada. Es tracta d’una escolta molt profunda que es produeix en entrar en un estat meditatiu. L’accés a aquest espai es dóna mitjançant la sincronització de la respiració amb la rítmica de la música que guia tota la meditació. Es tracta de la krilla Superhealth la qual treballem de manera continuada a les sessions setmanals.

2. El coneixement de les firmes emocionals i la seva influència dins el raag. Conèixer les 22 firmes emocionals permet un recorregut personal redescobrint i fent conscients emocions significatives de la pròpia biografia que, un cop considerades, poden ser expressades a través de la veu nodrint de vida i autenticitat la melodia d’un raag.

la foto 1

3. El cant meditatiu de mantres i shabats. El maneig de les firmes emocionals juntament amb la comprensió de les rítmiques ha de fer possible desenvolupar un cant absolutament meditatiu que, evocant els diversos sentiments dels raags, obri les portes a un camí de sanació.

On i quan? Les sessions d’una hora de durada tenen lloc els dimarts a les 20:00h a  Vidreres, al C/Mestral 13 B. Pots demanar informació general i horaris a besound.laura@gmail.com.

Anuncis

Un pensament sobre “Sessions setmanals

  1. Retroenllaç: Cantar la vida amb la vida | BeSound

Els comentaris estan tancats.