Naad Yoga Teacher Training

Anem creant grup al voltant d’aquest espai formatiu centrat en l’etsudi i pràctica del so des d’una perspectiva iòguica. Per seguir-lo impulsant obrim un nou Naad Yoga Teacher Training, de l’escola Raj Academy, fundada pel Yogi del So,  el Professor Surinder Singh. Contactar amb el Shabad Guru respectatnt les antigues prescripcions musicològiques dels antics Gurús Sikhs i els seus instruments (sarangi, saranda, dilruba, taus, rabab o jori) creats específicament per a la visió iòguica és una expriència única que requereix d’un acurat programa d’aprenetatge. És per aquest motiu que la proposta formativa s’organitza en els següents espais:

  • Una sessió mensual de 4 hores durant 9 mesos. En aques espai seguim un acurat programa que va oferint a l’alumnat un espai d’experiència i d’integració del treball amb el so.
  • El treball personal a la Webschool. A través de les pràctiques que es plantegen a l’esola virtual l’alumnat, amb materials de suport ( vídeos, articles, etc.) i una tutora que fa el seguiment, va desenvolupant habilitats necessàries per assolir els objectius del curs.
  • El retir. A final de curs té lloc un retir de 36 hores lectives en el qual – de la mà de Yogi of Sound, El Professor Surinder Singh – aprofundim en les qualitats del so des d’una perspectiva iòguica.

Et remetem a la  web de l’escola Raj Academy perquè coneguis amb precisió les característiques d’aquests estudis . També pots demanar-me més informació a besound.laura@gmail.com.